Βιογραφικό Απόστολου Αδαμίδη

Απόστολος ΑδαμίδηςΣτο χώρο της Αστρολογίας εντάχθηκε για πρώτη φορά όταν ήταν φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα των ΚΑΤΕΕ Αθηνών. Παρακολούθησε Μαθήματα Αστρολογίας στη Σχολή Μακρή το έτος 1980-1982. Στη συνέχεια έκανε ειδικά σεμινάρια Αστρολογίας και Κατάστρωσης Ωροσκοπίων στην Αντωνία Πέτα και την Ολυμπία Καντούνη. Στις 12 Οκτωβρίου του έτους 1988 ίδρυσε την πρώτη αστρολογική ομάδα διάδοσης της Αστρολογίας στο Κολωνάκι με την Αντωνία Πέτα με την ονομασία «Σείριος».

Στις αρχές του 1989 κατά το μήνα Απρίλιο άνοιξε τη Σχολή Αστρολογίας «Astral» όπου διδάσκει «Ηλιακή Αστρολογία». Παρακολουθεί μαθήματα αστρολογίας και εντάσσεται στα μέλη της “AFA” (American Federation of Astrologers) τον Μάιο του έτους 1990.

Από το έτος 1991-1994 διδάσκει αστρολογία στη σχολή «Astral».To έτος 1997 ταξιδεύει στην Πορτογαλία και το Μαρόκο και πλουτίζει τις γνώσεις του με νέα στοιχεία από το αστρολογικό πάνθεον αραβικής προέλευσης. Ένα από αυτά που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι και οι Κλείδες από τα συγγράμματα του Άραβα Αστρολόγου Abraham Abenazra. Το έτος 2000 συνεργάζεται στενά στο χώρο Αστρολογίας με τον Αστρολόγο – Αποκρυφιστή Κωνσταντίνο Κιούση, έναν από τους μεγαλύτερους αστρολόγους Έλληνες της Νοτιοαφρικανικής Ένωσης.

Από το έτος 2005 έρχεται σε επαφή με τον Αστρολόγο Περικλή Καραμηνά και το Σωματείο Ωριγένης. Έκτοτε η συνεργασία τους είναι στενή και μέχρι σήμερα διδάσκει στην αρχαιότερη Σχολή της Ελλάδος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s